Sunset Ashram – Ibiza’s Mest Instagramvänliga Solnedgång

🇬🇧 Read this post in English →

Det finns solnedgångar – och så finns det Sunset Ashram

Förmodligen Ibiza’s mest Instagramvänliga solnedgång upplever du på Sunset Ashram. Men hejda dig med kameran! För hur mycket du än vill dela denna solnedgång med dina följare, så vill du inte missa att vara i ”the moment” – ögonblicket då solen försvinner i horisonten och alla börjar applådera. Som en hyllning till det som håller oss vid liv! Fint, eller hur?

Sunset Ashram Cala Conta Ibiza

Ta dig hit

Sunset Ashram ligger i Cala Conta, väster om San Antonio. Hit tar du dig med båt, bil, eller scooter och parkeringen på klipporna är gratis, dock måste du vara beredd på att det snabbt blir fullt! Vi kom lite senare på eftermiddagen, då åkte många härifrån efter en dag på stranden.

Psst! Visste du att Ashram betyder ”en avskild plats” för de hinduer som vill dra sig tillbaka och ägna sig åt meditation? Men det är även en samlingsplats för de som vill leva ett liv i askes.

Restaurang 

Det är faktiskt själva restaurangen som heter Sunset Ashram och här serverar de enklare lunch eller kvällsmeny samt öl och cocktails – allt till skön DJ musik som spelas på eftermiddagen. Ett utropstecken bara! Vill du äta på restaurangen under tiden du tittar på solnedgången måste du boka bord. Annars sätter du dig på klipporna och bara njuter av att få vara en del av detta paradis – Namaste!

Sunset Ashram Cala Conta Ibiza

Sunset Ashram Cala Conta Ibiza

Kamera: Nikon D750
Objektiv: 85mm
Redigerade i Lightroom

Från sagolika stränder, till häftiga hippiemarknader och vackra vyer…
Upptäck dessa dessa lugna, pittoreska och alldeles underbara Ibiza-måsten →